Laatste nieuws

Er is momenteel geen nieuws beschikbaar.
U bevindt zich hier:  Home  »  Verhuur  »  ShortLease Personenbus

ShortLease

Door keuzes van het kabinet krijgen instellingen in Nederland te maken met ingrijpende veranderingen rondom het vervoer van cliënten. Belangrijke consequentie is dat er minder geld beschikbaar wordt gesteld. Taxi Dortmans denkt graag mee met haar klanten en heeft een concept ontwikkeld waardoor u van dit nadeel een voordeel kunt maken. 

Huurbus op uw eigen terrein of locatie

Vanaf oktober dit jaar kunnen instellingen bij ons gebruikmaken van een speciale huurconstructie, met aangepaste tarieven. Daarbij huurt u een taxibus, die gedurende de looptijd van het contract volledig tot uw beschikking blijft. De bus staat op uw eigen terrein. U betaalt een huurprijs en dieselkosten. Taxi Dortmans neemt de verzekering, onderhoud, APK en eventueel vervangend vervoer voor haar rekening.

Lagere vervoerskosten, meer flexibiliteit

Kiest u voor een langere huurperiode, dan dalen de huurkosten per dag evenredig. Tegelijk behoudt u alle vrijheid, want de overeenkomst is snel opzegbaar. Door dit concept zijn investeringen niet nodig; u drukt de vervoerskosten; hebt geen omkijken naar verzekeringen en onderhoud. En u wint aan flexibiliteit: de bus staat immers volledig tot uw beschikking.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over dit vervoersconcept? Bel dan 073-6314499 of info@taxidortmans.nl

Let op!

  • Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW
  • De totaalprijs in de prijsberekening is slechts een indicatie, er kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden
  • Bij langere periode kunt u wellicht gebruik maken van één van onze arrangementen
  • Bij periode van langer dan 2 maanden gelden speciale tarieven vraag het bij onze medewerkers