Laatste nieuws

Er is momenteel geen nieuws beschikbaar.
U bevindt zich hier:  Home  »  Taxi  »  PendelService

PendelService

Wanneer uw werknemers van uw bedrijf of bezoekers van uw evenement op een plek moeten zijn die voor auto’s moeilijk bereikbaar zijn door bijvoorbeeld weinig parkeergelegenheid, is de pendelservice van Dortmans Taxi de oplossing! Wij bieden een shuttle service aan met auto’s, busjes & touringcars gereden door gediplomeerde chauffeurs die u van A naar B brengen. Dit kan op periodieke, maar ook op structurele basis! Deze manier van vervoer is ook nog eens erg duurzaam want er worden veel minder kilometers gemaakt.

Parkeerbegeleiders

Ook voor parkeerbegeleiders kunt u bij Dortmans Taxi terecht. Onze parkeerbegeleiders helpen u met inparkeren en zorgen ervoor dat uw voertuig gedurende de dag ook veilig blijft staan. De parkeerbegeleiders gaan professioneel te werk, zijn tevens gecertificeerd en erg gastvrij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw voertuig.

Verkeersregelaars

Dortmans Taxi heeft ook verkeersregelaars, zij zorgen ervoor dat u veilig door het verkeer kunt. Onze verkeersregelaars zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring. Ze zorgen voor een betere doorstroom van het verkeer bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, wegafzettingen of defecte verkeerslichten. Onze verkeersregelaars zijn altijd in staat om uw uit te leggen hoe u het snelst op uw bestemming kunt komen als er een wegafzetting is.

Alg. voorwaarden


Op al ons vervoer zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing: Alg Voorw taxi.pdf