Laatste nieuws

Er is momenteel geen nieuws beschikbaar.
U bevindt zich hier:  Home  »  Taxi  »  Groepen

GroepsVervoer

Dortmans Taxi is de juiste partij voor uw groepsvervoer. Of het nu om LeerlingenVervoer, Woon- WerkVerkeer of Vervoer naar dagbestedingen gaat. Bij ons bent u aan het goede adres met jarenlang ervaring.

LeerlingenVervoer

Iedere dag verzorgen wij het vervoer van honderden leerlingen naar en van hun school binnen of buiten de regio. Het gaat hier om scholieren die zelf niet in staat zijn de reisafstand af te leggen of scholieren die een school voor speciaal onderwijs bezoeken. Veilig en op tijd van huis naar school en terug. Onze chauffeurs zijn opgeleid en kennen de leerlingen persoonlijk en dit schept een band met ouder en kind.

Woon- WerkVervoer

Het vervoer van werknemers met en zonder beperking behoort tot één van onze dagelijkse bezigheden. Klanten voor dit vervoer zijn onder andere: 
  • sociale werkbedrijven
  • gemeentes
  • industriële bedrijven
  • midden en kleinbedrijf in het kader van de wet poortwachter
Bij de industriële bedrijven gaat het vaak om grote reorganisaties waarbij vestigingen sluiten en er voor de werknemers via het sociaal plan vervoer geregeld moet worden. Hier hebben wij met diverse grote partijen ervaring in.
In het kader van de wet poortwachter vervoeren wij veel medewerkers die tijdelijk niet op eigen gelegenheid naar het werk kunnen door ziekte. Op deze manier blijven ze aan de werkvloer verbonden wat de reïntergratieperiode verkort en de productiviteit ten goede komt.

Vervoer naar dagbestedingen

Het klassieke DoelgroepenVervoer waar onze chauffeurs voor opgeleid zijn. Of het nu gaat om mensen met een lichamelijke beperking of een verstandelijke aandoening, onze chauffeurs weten er raad mee. Diverse zorginstellingen besteden het regiewerk en de uitvoering van de ritten uit aan Dortmans Taxi. Wederom Vervoer met Zorg!

Voor al het bovenstaande is een speciale telefoonlijn 073-6110415 beschikbaar, waarop u tussen 08:00-18:00 uur direct terecht kunt voor eventuele vragen en informatie. Wij beschikken over een eigen regiecentrale die in staat is vervoersopdrachten van implementatie tot uitvoering in goede banen te leiden. Daarnaast zorgen wij voor een online webapplicatie voor iedere opdrachtgever waardoor er transparant gewerkt kan worden. Dit is voor de opdrachtgever, leerlingen en ouders een zorg minder.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden op gebied van deze VervoersSoorten bij een van onze medewerkers.


Alg. voorwaarden


Op al ons vervoer zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing: Alg Voorw taxi.pdf