Laatste nieuws

Er is momenteel geen nieuws beschikbaar.
U bevindt zich hier:  Home  »  Taxi

Taxi

Taxi Dortmans is de taxi die u snel, comfortabel en veilig naar de plaats van bestemming brengt. U bepaalt het tijdstip van bestellen en u kiest de plaats van vertrek.

Reizigers verwachten dat de taxi op tijd komt met een nette chauffeur, die hen veilig naar de bestemming brengt. Met deze verwachtingen bent u bij Dortmans Taxi aan het juiste adres.

Wij hanteren van tevoren vastgestelde tarieven, die conform de wettelijke eisen in de taxiwet zichtbaar zijn gemaakt; zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van het voertuig.

Indien u een indicatie verlangt van prijzen en duur van een bepaalde rit kunnen onze centralisten u daar een juiste opgave van doen. 

Onze vaste klanten, die op regelmatige basis gebruik wensen te maken van onze service, bieden wij de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden op rekening te rijden. U ontvangt dan van ons achteraf, per afgesproken periode, een factuur.

Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar, let wel op, om er zeker van te zijn een taxi te hebben kunt u het beste vooraf reserveren.

Help ons om onze dienstverlening te verbeteren en vul in enkele minuten hier ons klanttevredenheidsonderzoek in.

NIEUW:
Via het nieuwe online bestelformulier kunt u vanaf heden eenvoudig en snel via PC, tablet of smartphone uw taxi bestellen! Het eenvoudige bestelsysteem is ontzettend handig in gebruik. Er wordt een vaste, scherpe prijs gehanteerd die direct zichtbaar is, zodat het voor u direct duidelijk is wat u voor de taxirit betaalt. Nog een voordeel zijn de verschillende betaalwijzes. U heeft de keus om vooraf de taxirit af te rekenen via iDeal, Visa of Mastercard. Maar u kunt natuurlijk ook contant in de taxi afrekenen. 

Bekijk het online bestelformulier snel!
Dortmans Taxi is ook te vinden op www.taxibedrijf-info.nl.

Bestel Online